تاریخچه دانشکده  

دانشکده داروسازی در سال 1394 موافقت اصولی تأسیس را از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور کسب و پس از تأمین امکانات و بایسته‌های رشته در خرداد ماه 1398 مجوز پذیرش دانشجو را دریافت کرد. اولین ورودی دانشجویان در بهمن 1398 وارد دانشگاه شدند. در مهرماه 1399 اولین ورودی دانشجویان از طریق کنکور سراسری پذیرفته شدند.

 

  چشم انداز و اهداف دانشکده  

دانشکده داروسازی در راستای رسالت خود اهداف کوتاه مدت و بلند مدتی را تدوین کرده است. تمام اهداف دانشکده به گونه‌ای هدایت شده است که امکان دستیابی به بالاترین استاندارد ملی در زمینه‌های تحقیقات، یادگیری و آموزش در یک محیط تحقیقات محور و غنی از امکانات فراهم آمده است، به نحوی که دانشجویان و اساتید دانشگاه را قادر می‌سازد تا با شکوفایی توانایی‌ها و استعداد های خود، برای خدمت به جامعه، اعم از محلی و ملی، عضو مفیدی باشند. اهداف دانشکده داروسازی به شرح زیر می‌باشند:

- افزایش حمایت از گروه‌ها و اعضاء هیئت علمی آن‌ها که در تألیف کتب جدید و ارائه مقالات روز دنیا در  کنفرانس‌های ملی و بین المللی نقش بسزایی دارند.

- ایجاد و ارتقاء برنامه‌هایی به منظور توسعه توانمندی‌های اعضاء هیئت علمی دانشکده.

- بهبود کیفت آموزشی دانشکده از طریق استقرار سستم‌های آموزشی جدید و اطمینان از کیفیت مطلوب  سیستم‌های آموزشی موجود.

- شناسایی و ارزیابی مستمر وضعیت برنامه‌های آموزشی و متناسب ساختن آن با استاندارهای علمی  پذیرفته شده توسط وزارت بهداشت ایران.

به این ترتیب زمینه‌های مورد توجه دانشکده عبارتند از:

 - فعالیتهای تحقیقاتی؛

 - یادگیری، آموزش و ارزیابی مستمر؛

 - ارتقاء سطح علمی دانشکده و بهبود محیط فعالیت آن؛

 - ایجاد محیطی حمایت کننده برای طرح‌های تحقیقاتی.

دانشکده بر این باور است که فرایند بهبود، فرایندی مستمر بوده و برای رسیدن به بالاترین درجات علمی، می‌بایست بر توانمندی‌ گروه‌های خود متکی باشد. باید توجه داشت که تحقق اهداف و رسالت دانشکده، باعث تأمین همزمان منافع اساتید، کارکنان اداری و دانشجویان این دانشکده خواهد شد. از این رو دانشکده و کارکنان آن، نقش مهمی در پاسخگویی به نیازهای متغییر جامعه خود و برخورد با چالش‌های محیطی ایفا می‌نمایند.

 

  منابع فیزیکی دانشکده  

ساختمان دانشکده شامل فضای اداری، دفتر اعضاء هیات علمی، آزمایشگاه‌های اختصاصی شیمی‌داروئی، فارماکوگنوزی، سم شناسی و فارماکولوژی، داروسازی سنتی، هرباریوم،  فارماسیوتیکس و داروخانه مدل در جوار دانشکده پزشکی و پیراپزشکی واقع شده است. دانشجویان محترم دروس عملی علوم پایه را در آزمایشگاه‌های مشترک بافت شناسی، بیوشیمی، ایمونولوژی، فیزیولوژی، مرکز حیوانات آزمایشگاهی، علوم تشریح و میکروب شناسی می‌گذرانند. همچنین، کلاس‌های درس به گنجایش 400 نفر و همچنین سالن کنفرانس، مرکز آموزش مجازی، مرکز آزمون‌های الکترونیک، کتابخانه و نمازخانه برای استفاده اساتید و دانشجویان تجهیز شده است.